Pappa! Me Miss You <33

Fan pappa vad tänke du egentligen?
att vi inte skulle sakna dej? Då ska du bara veta hur mkt jag gråter efter saknaden för dej, Gråter mej till sömns också :(
Kommer aldrig mer att få träffa min pappa, jo när jag är död det är ju typ hundra år till, önskar att man kan vrida fram och tillbaka tiden..
Fan vad det är jobbigt att leva utan dej.
Och så måste man gå till kyrkogården när man ska hälsa på dej :´(
Fan det är inte rätt, Pappa ska inte ligga där och ruttna i sin grav. Han ska leva ett helt vanligt jävla liv som oss andra.
All kärlek till dej pappa!! <333




*PAPPA*

snälla säg inte att det kommer att fixa sej och bli bra, för det kommer det aldrig att göra,
Pappa Jag saknar dej så fruktansvärt mkt  :`(

2 månader

Idag är det 2 månader sen du dog pappa :( Saknar dej så oerhört mkt :`( Vila I Frid Pappa :( <333 Älskar dej <3

Miss You Dady<33

Det gör så ont i mig när jag tänker på att mitt liv ska fortsätta så här utan dej. Jag saknar dig så fruktansvärt, det gör så ont i mig att du var ledsen och alldelens själv när du valde att gå över till andra sidan. Varför, varför, varför.,. Vi ses inteförens jag kommer till dig. Vänter du på mig? tar du emot mig med öppna armar? tårarna rinner på min kind av sorg och saknad. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och ändå har det snart gått 2 månader. Tänk vad jag ska sakna dig under alla år som jag kommer få leva kvar här på jorden och hoppas att du vakar över oss som är kvar.

Jag vet inte hur länge jag kommer klara av att inte höra din röst, inte känna din närhet, inte känna din doft och inte ha känslan av att du finns i rummet intill. Gråter mig till sömns varje natt innan sömnen träder in, gråter när jag vaknar och inser att det går ytterligare en dag som du inte finns hos oss. Jag älskar och saknar dig så fruktansvärt mycket,
VI ÄLSKAR DEJ PAPPA GLÖM INTE DET <333


RSS 2.0